Rabobank weer 3 jaar hoofdsponsor Paardenmarktronde

Geplaatst op 28 January 2015

Verheugd kunnen wij melden dat Rabobank Drechtsteden zich ook voor de jaren 2015, 2016 en 2017 als hoofdsponsor verbind aan de Rabobank Paardenmarktronde van Alblasserdam.

De betrokkenheid van de Rabobank met de wielersport is groot. Zo is de Rabobank partner van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) en sponsor van de damesprofploeg RaboLiv. Een groot deel van deze succesvolle damesprofploeg kwam vorig jaar, onder andere met lokale heldin Lucinda Brand en kopvrouw Marianne Vos, in actie tijdens de Rabobank Paardenmarktronde. Marianne Vos ging toen op sensationele wijze als eerste over de streep in de elite vrouwenkoers.

Verder ondersteunt de Rabobank de opleidingsploeg Rabo Development Team en ondersteunen zij het veldrijden en de amateursport. Hieronder vallen de jeugdopleiding, talentherkenning en de sportieve fietsers.

Met dit meerjarige commitment laat de Rabobank ook in de Drechtsteden zien midden in de samenleving te staan en hier graag aan bij te dragen. Een gebaar waarmee de Rabobank haar slogan “een aandeel in elkaar” op sportieve wijze invulling geeft.

LEES VERDER

Sponsoren wielerronde

Categorieën

Tijdens de 56 ste editie van de Rabobank Paardenmarktronde van Alblasserdam zullen de volgende categorieën aan de start verschijnen.

  • 13.00 u  sportklasse 50 km
  • 15.00 u  elite-vrouwen 65 km
  • 16.00 u  elite-mannen/beloften 100 km

Parcours

parcours

LEES VERDER