Antrada Toegang en Beveiliging sponsor Wielerronde Alblasserdam

Antrada Toegang en Beveiliging draagt de Wielerronde van Alblasserdam een warm hart toe. En vindt het belangrijk dat ook de medewerkers van de Wielerronde veilig hun werk kunnen doen. Daarom zorgt het bedrijf graag voor opvallende veiligheidsvesten. De medewerkers van Antrada Toegang en Beveiliging wensen alle medewerkers en deelnemers op 22 juli 2015 alvast een hele sportieve dag toe!!

foto Antrada - Wielerronde, sponsorvestjes 2015Antrada Toegang en Beveiliging is een elektrotechnische beveiligings-expert en levert controle en beveiliging van uw gebouwen en terreinen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Antrada Toegang en Beveiliging is een beveiligingsexpert die complete beveiligingsoplossingen levert. Hierbij kunt u denken aan inbraakbeveiliging, hekwerken, automatische poorten, hekdetectie, gronddetectie, CCTV, Video analyse, radar toegangscontrole etc. Alle toepassingen worden afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van de opdrachtgever.

Antrada Toegang en Beveiliging levert high security in projecten bij gevangenissen, defensie, banken en waardeopslag. Bij high security vindt er altijd detectie plaats. Daarnaast maakt Antrada Toegang en Beveiliging deze high security oplossingen beschikbaar voor utiliteit, industrie, particulier, onderwijs, transport en MKB. Dit wordt gedaan door beveiligingssystemen op verschillende vlakken te combineren en te integreren.

Met deze visie heeft Antrada Toegang en Beveiliging ervaring in kleine en grote projecten waarbij de risico’s én kosten laag zijn. De situatie en vraag van de klant zijn uitgangspunt in het bepalen van de keuze vanuit een breed assortiment met hoogwaardige en geteste systemen. Zodat u 24/7 controle heeft.

Antrada Toegang en Beveiliging
Lorentzweg 11
2952 BJ Alblasserdam
www.antrada.nl
info@antrada.nl
telefoon 078 699 95 86