Dit jaar ook een ronde-MISTER!

patrick_vd_elst

Patrick van der Elst

Dit jaar hebben we niet alleen een rondemiss maar ter gelegenheid van de 40e koers van de dames en dernykoers voor dames ook een ronde-MISTER.

Hieronder stelt hij zich aan u voor:

Mijn naam is Patrick van der Elst 23 jaar oud, studerend aan de Hogeschool Rotterdam en opgegroeid in Alblasserdam. Verder hou ik mij wekelijks bezig met het Havenfestival. Men denkt misschien wel dat het bestuur dit kort voor tijd organiseert, maar we zijn een jaar bezig om weer een leuk zes-daags festival te kunnen organiseren. Gelukkig heb ik ook tijd voor ontspanning op de sportschool, waar ik mij zo’n twee keer in de week uitleef.

Het bestuur van het wielercomité heeft mij dit jaar verkozen tot rondemister, hier heb ik natuurlijk gelijk ja op gezegd. Ik vind het een hele eer om deze naam deze dag te mogen dragen. Ik moet eerlijk zijn, ik kom zelfs eerder terug van vakantie. Ik weet niet beter dan dat Alblasserdammers pas na de paardenmarkt op vakantie gaan en hier speciaal nog voor thuisblijven, zo is dat bij mij er ook in gegoten. Wielrennen is een mooie sport, zo volg ik zo nu en dan de Tour de France en al vanaf kleins af aan de wielerronde van Alblasserdam.

Op woensdag 23 juli zal ik de winnaar van de vrouwen en de winnaar vrouwen derny’s persoonlijk ontvangen en feliciteren. Tot dan!