Gewaardeerde krachten schieten renners in gang

Foto via www.fotokoos.info

Om de renners in gang te schieten tijdens de zestigste Paardenmarktronde van Alblasserdam heeft het wielercomité zeer gewaardeerde krachten gevraagd.

De sportklasse/basisleden worden om 13:00 uur door Ria Barendregt op pad geschoten. Ria neemt al jaren zitting in het comité en is niet meer weg te denken bij de Ronde van Alblasserdam.

Hetzelfde geldt voor Nel Streef. Tevens heeft zij ook zelf nog een roemrijk verleden in het damespeloton en eindigde ooit als tweede achter Keetie Hage in het lokale criterium. Zij zal dan ook om 14:30 uur het startschot geven voor het damespeloton.

Sjaak van den Hoek heeft zijn sporen verdiend als leidinggevende aan een groep vrijwilligers die immer betrokken is bij het bouwen van het parcours in Alblasserdam. Ook zijn verleden in de wielrennerij is enorm en menigeen zal hem kennen. Zo niet, dan is woensdag 24 juli een mooi moment om een praatje met hem te maken. Verhalen heeft hij zat, van Eddy Merckx tot de Tourstart van 2010 in Rotterdam. Hij zal voor de elite-/beloftenkoers om 16:30 uur het startpistool ter hand nemen.

Foto via fotokoos.info.