Rondemissen Ashley en Janneke stellen zich voor

Rondemissen3

Ook dit jaar verdienen de podiumklanten weer de zoenen en de bloemen van de rondemissen! Ashley Dellaert en Janneke Roeland zullen dit met alle liefde doen en stellen zich even voor.

Ashley

Ik ben Ashley, 24 jaar inmiddels. Ik heb het vorig jaar erg leuk gevonden als rondemiss en vind het een eer dat ik dit jaar wederom één van de rondemissen mag zijn. Ik ben nog steeds werkzaam als eerste medewerker bediening bij Van der Valk en heb het daar nog erg naar mijn zin.

Door mijn vriend sta ik nauw in verbinding met het wielrennen, en wellicht ga ik binnenkort zelf ook weer eens een rondje trappen, met een tussenstop op het terras :).

 Janneke

Mijn naam is Janneke Roeland, 32 jaar, geboren en getogen in Alblasserdam. En een hele trotse mama van twee prachtige dochters, Isa (4) en Maud (3). Eén van de rondemissen van vorig jaar, Ashley, vond het zo leuk dat ze het wel weer wilde doen toen ze weer gevraagd werd voor deze editie.  Ze wilde dit echter niet alleen doen dus heeft ze mij gevraagd om met haar de winnaars in het zonnetje te zetten.

Ook zit mijn vriend in het bestuur van de Paardenmarktronde dus we zijn er beiden bij betrokken.

Voor mijn werk ben ik heel de dag bezig met bloemen dus een bloemetje uitdelen kan ik wel. Ik werk in Barendrecht bij bloemist 4Suze. Van jongs af aan wist ik dat ik bloemist wilde worden en doe dit inmiddels al 17 jaar.

Wielrennen vind ik erg leuk. Om te doen én om te kijken. Ik  ga graag kijken bij verschillende koersen waar ook vrienden meerijden. Het is  alweer even geleden dat ik zelf  op de koersfiets heb gezeten maar hoop dit snel weer op te kunnen pakken.

Het belooft deze week mooi weer te worden tijdens de ronde. Wij hebben er zin in!