Jessica en Ashley zijn de rondemissen in Alblasserdam!

Rondemissen 2017

Op 26 juli zijn er liefst twee rondemissen om de winnaars warm te onthalen in de Ronde van Alblasserdam. Hieronder stellen de dames zich even kort voor.

Mijn naam is Jessica Willemen, 21 jaar en ik woon nog gezellig bij mijn ouders in Ridderkerk. Op dit moment zit ik in het laatste halfjaar van de Pabo en ik hoop deze opleiding in februari af te kunnen ronden. Verder heb ik een bijbaan in de horeca bij Hotel van der Valk.

Ik vind het een groot compliment dat ik als rondemiss ben gevraagd. Nou moet ik wel eerlijk toegeven dat ik zelf lang niet zo sportief ben als de wielrenners. Een bootcamplesje volg ik hier en daar, maar daar blijft het vaak bij.

Ashley is een vriendin van mij en haar vriend Merijn doet aan wielrennen. Op deze manier hoor ik regelmatig verhalen over vele en lange trainingen en daar heb ik veel respect voor! Ik kijk uit naar 26 juli!

Ik ben Ashley Dellaert, 23 jaar en ik woon met mijn vriend in het centrum van Dordrecht. Ook ik werk in de horeca bij Hotel van der Valk en ik heb onlangs mijn opleiding Commerciële Economie afgerond.

Door mijn vriend heb ik veel met het wielrennen te maken en ben ik mij veel meer gaan interesseren in de sport. Het wil zelfs een enkele keer voorkomen dat we samen een rondje fietsen, al doe ik vaker mee aan de bootcamplessen.

Ik vind het erg leuk om gevraagd te zijn als rondemiss voor de Ronde van Alblasserdam en ik heb er veel zin in om dit samen met Jessica te gaan doen.